Batman/Superman/Wonder Woman: Trinity

Egy már rég nem kánon bemutatása a DC univerzum 3 fő pillér karakterének.

 

Tökéletes kiadvány azoknak, akik ismerik ezeket a karaktereket valamilyen szinten (nehéz elképzelni olyan embert, aki nem ismerné legalább Supermant és Batmant de mégis érdeklődik a képregények iránt)

 

Tehát, egy jó történet, ami jól bemutatja a főszereplő alap tulajdonságait, személyiségét és a köztük lévő különbségeket. Hogy mitől másak, de mégis mitől alkotnak jó csapatot.

Van egy pár alapfeltételezés, hogy ismeri az olvasó kicsoda pl Lex Luthor, Bizarro, és Ra's al Ghul, de közülük is leginkább csak az utolsó számít igazán. Érdekes váltás lehet azoknak, akik csak a hollywoodi filmeket ismerik leginkább.

 

Ebből kiderül hogyan és mennyire Batman Bruce és hogyan és miképp Superman Clark. Meg persze ott van Diana is, de rá mindjárt visszatérünk kicsit később.
Azért nagyon jó ez a képregény, mert 3 füzetben jól bemutatja a karakterek személyiségeinek alapjait, nem az a új hű de dark-os DCU-s agyrém, amiket forgattak a múltban, mert abból pl. pont semmi sem derül ki Superman-ről és Batmanről is csak annyi, hogy mindig olyan a hangulata és modora, mintha egy Batkavics nyomná a Batlábát a Batcsizmájában. Tökéletesen kigereblyézi az ember fejében, hogy kinek milyennek KELLENE lennie.

Csak szegény Wonder Woman. Ő leginkább csak van. (Van de... rwoman) Természetesen meg kell menteni, természetesen ő a leglaposabb szerintem mind hármójuk közül. Esküszöm, Artemis jobban ki van dolgozva és nagyobb súlya van a történetben, mint Dianának. Nagy kár érte.

 

Ha kell egy klasszik történet, mert belefáradtál a blockbuster filmekbe meg a filmes univerzumokba, ez egy kellemes kikapcsolódás és felüdülés.

Batman / Superman / Wonder Woman: Trinity V2003 #1
ComicVine: 93996
Copyright: © DC Comics
Író(k): Matt Wagner
Rajzoló(k): Matt Wagner
Színező(k): Matt Wagner
Betűző(k): Sean Konot
Borító: Dave Stewart, Matt Wagner
Szerkesztő(k): Bob Schreck, Michael Wright
Kapcsolódó rövid
Batman V Superman
Batman / Superman / Wonder Woman: Trinity V2003 #3
ComicVine: 93998
Copyright: © DC Comics
Író(k): Matt Wagner
Rajzoló(k): Matt Wagner
Színező(k): Matt Wagner
Betűző(k): Sean Konot
Borító: Dave Stewart, Matt Wagner
Szerkesztő(k): Bob Schreck, Michael Wright
Kapcsolódó rövid
Igás Bizarro

All copyrights belong to their respective owners as attributed. These images and text are not intended to generate income.