Amint elolvastam az első pár oldalt tudtam, hogy ezt érdemes lesz befejezni.

 

A csodálatos rajz stílussal kezdeném, mert nem lehet mellette elmenni szerintem. Élénk, mozgalmas, de nem intruzív vagy megerőltető. Nem azt mondom, hogy már csak emiatt megérne elolvasni, de enélkül messze nem tudnám ennyire dicsérni és ajánlani. Sokkal kisebb lelkesedéssel álltam volna neki, ha nem fogott volna meg már maga a látvány is.

 

Történetünk azzal kezd, hogy egy szellemírót megkérnek, hogy a halálos ágyán nyugvó főszereplőnk életét vesse papírra. De, senki se hallott még erről az emberről, senki se tudja kicsoda, de állítólag az egész világot bejárta kalandjai során és nagyobb hatása volt az emberiségre, mint bárki másnak az elmúlt 50 évben. De döbbenetesen jól fizető munka, úgyhogy miért ne.

És innen a cím, hogy Death Bed.

 

Spoiler mentesen nem is mondok erről többet, mert roppant szórakoztató. A bátrabb érdeklődőknek, meg egy kis leírás, ami az első füzetből kiderül:

Mert ez az egész csak egy ürügy. Kutya baja és ereje teljében kalandorunk, csupán az ellenségeit akarja ezzel előcsalogatni, hogy elbánjon velük.
És igen, jönnek is, meg nem is. Valami viszont bűzlik. Nem is igazán őt akarják eltenni láb alól, hanem mindenki mást akihez valaha köze volt. Így indulunk, miért most, kinek áll ez érdekében, kicsoda rángatja a szálakat a háttérben.

 

Megismerjük a hitetlen élettörténetét és kalandjait, személyiségének változását és fejlődését.

De persze senki se hiszi el csak a felbérelt írónő. Csak ő, de kétségek nélkül, soha többé nem lesz ugyan olyan ember, mint mielőtt megismerte volna a srácot.

 

Szórakoztató kis kaland / akció képregény, súlyos rádöbbenésekkel.

Deathbed - Chapter One V2018 #1
ComicVine: 660631
Copyright: © DC Comics
Író(k): Joshua Williamson
Rajzoló(k): Riley Rossmo
Színező(k): Riley Rossmo
Betűző(k): Deron Bennett
Borító: Riley Rossmo
Szerkesztő(k): Amedeo Turturro, Mark Doyle
Kapcsolódó rövid
Halálos ágy

All copyrights belong to their respective owners as attributed. These images and text are not intended to generate income.