Megalázóan sok időbe tellett, mire rájöttem, hogy a "Seconds" itt nem a "Másodpercek"-et jelenti hanem azt hogy "Repeta".

 

Első hangon, nem tudok mást mondani: Bryan Lee O'Malley[1]. Ha ismered a munkásságát, pontosan tudod, hogy mire számíthatsz. És ez most vagy jó, vagy rossz.

Legismertebb a Scott Pilgrim kötetek[2] és az abból készült film[3].

 

És ha nem ismered a stílusát, akkor egy mondatban:

Teenagerek, fiatal felnőttek hétköznapi problémái. Magány, szerelem, önmegvalósítás, szokásos dolgok. Aztán *CSATT* pofán basz egy nagy maroknyi szűrrealitással. Varázslények, emberfeletti képességek. És minden megy tovább mintha teljesen normális lenne az egész szituáció.

 

Ebben is erről van szó. Fiatal huszonéves lány küzdelme azzal, hogy eladta a jól menő éttermét az alkalmazottainak, belekezd a második "Seconds" éttermének nyitásába, és meg kell birkóznia azzal, hogy a szenvedélyét ami a főzés, a konyhában való sürgés forgás, új ételek kitalálása, jelenleg nem tudja kiélni. Még a helyet se választotta ki hol legyen az új étterem. Plusz e mellé még érzelmi izmozás az exével és az új szeretőjével. És mentorozgatni a legújabb gyakornok kislányt szárnyai alá venni... Nem egyszerű.

ÉS *CSATT*, JÖN A MISZTIKUS VARÁZSGOMBA (Nem, nem olyan).

Seconds - OGN V2014 #1
ComicVine: 459772
Copyright: © Ballantine Books
Író(k): Bryan Lee O'Malley
Rajzoló(k): Bryan Lee O'Malley, Jason Fischer
Színező(k): Bryan Lee O'Malley, Jason Fischer
Betűző(k): Dustin K. Harbin
Borító: Bryan Lee O'Malley
Kapcsolódó rövidek
Micsoda???
És pasid van?
Awww...

All copyrights belong to their respective owners as attributed. These images and text are not intended to generate income.